عینک واقعیت افزوده در مایکروسافت هولولنز

وسیله‌ای که بسیار پیشرفته‌تر از صرفا یک دستگاه تاشو همانند آندرومدا و یا گلکسی فولد بوده و هدف گذاری آن نه برای 10 سال بعد، بلکه برای آینده 100 ساله دستگاه‌هاست. به طوریکه همواره حتی از همان نسل اول هولولنز، ویدئوهای تبلیغاتی این محصول به نحوی بودند که تماشاگران بیشتر تصور می‌کردند در حال مشاهده فیلم‌های علمی تخیلی هالیوودی هستند تا ویدئو معرفی یک محصولی که واقعا در فروشگاه مایکروسافت به فروش می‌رسد.

لذا شما با آینده‌ای روبرو هستید که راستش را بخواهید خواه یا ناخواه بالأخره تبدیل به روال عادی زندگی و دستگاه‌های ما خواهد شد. یعنی دیگر نیازی نیست تا برای کار به یک قسمت مشخص به نام صفحه نمایش نگاه کنید و یا برای داشتن تصویر بزرگتر، یک صفحه نمایش بزرگتر و بزرگتر را خریداری کنید؛ چراکه حالا تمامی دنیای دور و اطراف شما تبدیل به رابط کاربری دستگاه خواهد شد. هر طرف را که نگاه کنید پر است از محتوا…

دیگر نیازی نیست تا شرکت Apple از Windows 8 تقلید کرده و بر روی iPad Pro از قابلیت اجرای همزمان دو برنامه در هر طرف از صفحه نمایش، استفاده کند؛ چراکه حالا قفسه کتاب‌های شما صندوق ایمیل‌های دریافتی، پنجره شما گالری تصاویر و درب یخچال شما تلویزیون شماست. می‌توانید به گستردگی دنیای اطرافتان برنامه اجرا کنید.

با داشتن کامپیوتری بر روی سر خود که توسط دو لنز بر روی چشمانتان، تصاویر گرافیکی را به دنیای دور و اطرافتان اضافه می‌کند، قادر خواهید بود تا به تکنولوژی تحت عنوان “واقعیت افزوده” و یا Mixed Reality برسید. لطفا در اینجا به تفاوت دو واژه‌ی واقعیت مجازی یا Virtual Reality با واقعیت افزوده یا Mixed Reality توجه نمائید. واقعیت مجازی VR چیزیست که خیلی وقت پیش هم در دستگاه‌های مختلف شاهد آن بوده‌ایم که سرآمد آنها، PlayStaion VR در کنسول‌های بازی شرکت Sony می‌باشد.

اما استفاده از این تصاویر اضافه شده به دنیای واقعی شما یا به اصطلاح هولوگراف‌ها، برای هولولنز به معنای پایان کار نبوده و با استفاده از تکنولوژی که مایکروسافت به آن پروژه ناتال Project Natal و یا همان کینکت Kinect می‌گوید، هولولنز قادر است تا محیط اطراف را از دید سه‌بعدی آنالیز کرده و محل اشیإ و دیوارها را تشخیص دهد.
این تشخیص طبعا به دستان شما نیز بسط پیدا کرده تا همانند آنچه در کینکت و کنسول بازی XBOX می‌شناسیم، قادر باشید تا با حرکات بدن خود، به کامپیوتر دستور دهید.